Vítáme Vás na našem e-shopu

Vítáme Vás na našem e-shopu

Příjemný nákup Vám přeje pracovní tým společnosti Chlorella centrum s.r.o.


CHLORELLA PURA

CHLORELLA PURA

Sladkovodní řasa Chlorella pyrenoidosa je rostlina mikroskopické velikosti, vyjímečná svým jedinečným obsahem bílkovin, chlorofylú, betakarotenu, vitamínů a minerálních látek. CHLORELLA PURA představuje nejčistší formu sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa. CHLORELLA PURA jsou 100%přírodní tablety pro očistu organismu, posílení imunity a zlepšení celkové kondice.


číst dále
CHLORELLA PURA COSMETICS

CHLORELLA PURA COSMETICS

Přírodní, nejen léčebná kosmetika, jejíž účinnou složkou je extrakt ze sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa. Kosmetika je určena pro pravidelnou celoroční péči a ochranu pokožky. V této řadě naleznete kompletní péči pro pokožku celého těla, obličeje i vlasů.


číst dále
Nabídka spolupráce

Nabídka spolupráce

Chcete naše produkty dále prodávat a distribuovat? Máte zájem naše výrobky odebírat dlouhodobě pro sebe a Vaši rodinu? Pak právě pro Vás je tu možnost spolupráce s naší firmou na tčech různých úrovních, z nichž si vyberete tu, která Vám bude vyhovovat nejvíce. 


číst dále
0123

Ghí - přepuštěné máslo 60ml

Ghí - přepuštěné máslo 450mlGoji kustovnice, 500g, Allnature
České Ghí připravené s láskou
Expedice zboží: do 7 dní
Kód zboží: 300000000000009
 
Cena:  39.00 Kč
(včetně DPH 15 %)

Ghí nebo přepuštěné máslo či nejpřesněji přečištěné máslo je produkt pocházející z oblasti indického subkontinentu, a hraje důležitou roli v indické, egyptské i etiopské kuchyni, vyrábí se z kravského másla. Přepuštěné máslo se připravuje pomalým převařováním másla, kdy se odstraňuje voda a ostatní příměsi až zbude čistý, průhledný tuk žluté barvy, který má vyšší bod přepalování (200-250 °C) než původní máslo (150-180 °C) a delší trvanlivost i mimo lednici. Správně připravené a dokonale přečištěné ghí, které je uchováváno v uzavřených nádobách na chladném a suchém místě, vydrží měsíce. Použití: Ghí používáme stejně jako ostatní tuky - k pečení, vaření, dušení, ke zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek a sladkých moučníků. Zejména je vhodné na smažení, neboť se nepřepaluje. Dá se mazat i na pečivo. Ghí je daleko chutnější než klasické máslo. ZLATÝ POKLAD VE VAŠÍ KUCHYNI:)